Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puma RS-X Reinvention cipő velúrból
#1
Az új kiadás minden lopakodóban megjelenik. Bármilyen afroamerikai kötést mutat be, amely általában felismeri a világos színeket a megkülönböztetés szempontjából a belső területeken, ugyanakkor érzi magát. A tonális emblémák kielégítik az adott nyelvet, valamint a részlemezeket, amelyekben az afro-amerikai Néhány Beating segíti a kívánt fizikai megjelenést. A magas sarkú munkalapot lefedő, nehéz afroamerikai nők megkönnyítik a segítségnyújtást, még akkor is, ha a futurisztikus 4D középtalp és a műanyag talp teljes az adott Puma Suede Platform cipő dupla afro-amerikai helyzetével.

Az adott adidas 4D Work 1. 0 a dupla afro-amerikai belsejében ekkor még nem rendelkezik indítási idővel. Mégis néhány Stripes követője már tartja fenn a lehetőséget arra, hogy felkapaszkodjanak a moobokra. amikor a friss részletek padlók, legyen a Puma RS-X Reinvention cipő, ügyeljen arra, hogy a zárt állapotban maradjon, hogy a JustFreshKicks a javításokat elvégezhesse.

Az adidas 'kapcsolat a nyugati Yohji Yamamoto művésszel együtt évente erősebbé válik, mivel a pár mindig minden egyes zenekar lenyomásával elrendezi az elrendezés korlátozásait. Ez a néhány nap, amely az adott Y-3 Joggerrel érkezik. 4D, az Adidas és a Yamamoto legújabb cipője vagy Puma Ralph Sampson Mid OG Cipő eladó csizma.

Az Y-3 és az adidas is hosszú ideje szerelmesek, mivel Yohji Yamamoto hozzájárul a fitnesz márkák 'cipőinek' kiváló minőségű megjelenéséhez. Bármikor, amikor a Puma Cali Tyakasha 4D cipőt kiadták, ez egy nagyon bölcs megoldás volt, amelyben Yohji Yamamoto minden bizonnyal a futurisztikus szén-dioxid-középtalpot fogja felhasználni az együttműködéshez, és ezt pontosan akkor fogják használni, amikor a sziluettekben gyorsan alkalmazzák a legújabb mérnököt. Ez 2018-ra került vissza, bármikor, amikor az Adidas Y-3 az első új kiadásukkal debütált a 4D Jogger, egy olyan karakterlánc, amelyet általában közvetlenül a 2020-ra hordoznak, ma a következő új kiadásnál. Ennek ellenére az Y-3 Jogger 4D-nek hívják, a legújabb modell több kulcsfontosságú beállítást hajlandó végrehajtani magasabbra a csomagtartóval szemben. normál magasságban kötött, a legújabb modell látszólag bármilyen, kiváló minőségű, finom hálóból készült alapból készül, amely egyszerűen egyszerű, a velúrból készített kis panelekkel rendelkezik. Valójában a rétegek nagy része h ez a csomagtartó az díszítésből származik, amely a magas sarkú cipőből származhat, hogy Puma Future Rider OG cipő legyen, amely alul tud nyújtani a legújabb Y-3 4D csomagtartási ötleteket az árnyék és az érzés szempontjából.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)